11 Mart 2012 Pazar

Vilnius'ta İlk Gece

5 Şubat pazar günü 15:05 İstanbul-Riga seferi ile İstanbul'dan ayrıldık ve 19:10 Riga-Vilnius seferi ile pazar akşamı saat 8 sularında Vilnius Havalimanındaydık. İlk kez uçağa binecek olmanın heyecanını ve korkusunu kolayca atlatabildik, güzel ve rahat bir yolculuk geçirdik. Havalimanında mentörlerimiz bizi karşıladı ve taksiye binip yurda geldik. Yurdu ilk gördüğümüzde açıkçası beğenmedik çünkü oldukça eski ve bakımsız. Yiyecek bir şeyler almak için mentörlerle dışarı çıkıp sandviç ve su alıp tekrar yurda geldikten sonra mentörlerimizle ertesi gün buluşmak üzere sözleştik. Yan komşumuz bize çay yaptı ve biraz onunla sohbet ettik. Yurdun verdiği yorganlar malesef çok kötüydü. İlk gecemde yorgan yerine montumu, yastık yerine de iki adet kazağımı kullanmak zorunda kaldım. Eeee Erasmuslu olmak kolay değil tabi. :)
Not: Bu yazımı da yurda gelir gelmez açtığım hediyemin yaratıcıları Gizem'e ve Şeyda'ya armağan ediyorum :) Hediyemin ne olduğunu da başka bir yazımda açıklayacağım . :)
Bir daha Airbaltic ile uçar mıyım bilmiyorum ama fena da değildi hani... :)


         

1 yorum:

  1. Seni en meraklı halinle görmek çok keyifliydi :) zorlu koşullarda hediyeni görmenin rahatlığı, şartları biraz hafifletmiştir :P

    YanıtlaSil