23 Mayıs 2012 Çarşamba

Erasmus'un Benden Aldıkları...

Erasmus benim üniversiteye başladığım seneden beri hayallerimi süslüyordu. Hatta önceleri Şeyda ile plan yapıp beraber gitmeye karar vermiştik, bir de araştırıp ülke bile seçmiştik. Sonra ikimiz de sınava aynı sene girdik ama farklı dönemlerde farklı ülkelere gidiyorduk. Olsun dedik, ortak bir tarih oluşturup o yurda dönmeden ben erkenden giderdim, bir yerde buluşurduk elbet. Gel gelelim ikimiz de aynı tarihlerde yurt dışındaydık ama Şeyda dönüş hazırlığı yapıyordu ve sınavları vardı, ben ise daha yeni buz gibi bir ülkeye ayak basmıştım, değil ülke değiştirecek burnumun ucunu dışarı çıkaracak halim yoktu. Şeyda'nın sınavları bitti ve İstanbul'a dönüş yaptı. Ben ise Litvanya'daki 5 ayımdan gün eksiltmeye başladım.

Gizem havaalanına beni yolcu etmeye gelmişti, en son o zaman görüşmüştük. Uçağa binmeden 2 gün öncesinde ise Melike, Kübra ve Gizem'le buluşup bol kahkahalı bir buluşma yaşamıştık. Yarı yıl tatilinin ilk günlerinde Serap, Kübra ve ben İstanbul'a ayak basışımızın şerefine bir güzel gezmiştik. Bolu'dan ayrılmadan önce ise Şeymik, Büş, Tuç, Sevilay, Şura ve Gülbeyaz ile vedalaşmıştım.

Şimdilerde, Şeyda mezuniyetine hazırlık yapıyor ve ben yanında olamıyorum. :( Kaç senelik, her şeyimi paylaştığım oda arkadaşımın mezuniyetini  görüp, Bolu'ya veda edişine şahit olamıyorum, fotoğraflarında yer alamıyorum. :( Bölümdaşlarımla oturup sıkıla sıkıla finallere çalışırken kafaları kırıp saçma sapan muhabbetlere ortak olamıyorum. :( Serap ve Büş ile yer sehpası etrafında yüzlerce kağıdın ve notun arasında kaybolamıyorum. :( Bir İstanbul kaçamağımda Gizem ve Şeyda ile buluşup doyasıya eğlenip gezemiyorum. :( Şeymikin kahkahalarını ve bana söylediği ilginç(!) şarkıları duyup kıvırcık saçlarıyla oynayamıyorum. :( Tuç'un sohbetleri koyulaştıran kahvelerini içemiyor, yemeklerini tadamıyor, ilginç araştırmalardan okuduklarını dinleyemiyorum. :( Şur'un ve Sevilay'ın mezuniyet coşkusuna ortak olamıyorum. :( Melike ve Serap'ın odasına çat kapı giremiyorum. :( Serap'la dünya kadar tanımı bir kaç saat içinde ezberlemeye çalışırken o hallerimize video çekemiyorum. :(
Arkadaşlarımı bir camın arkasından izliyormuş gibi sadece skype sayesinde görüyor ve duyuyorum.
Artık ben evime dönmek istiyorum.
Ben herkesi çok ama çok özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim! 
Gizem, Şeyda, Kübra, Serap, Melike, Büş, Tuç, Şeymik, Sevilay, Şuur, Güllü bu yazı hepinize gelsin, ben sizi çok özledim duyun sesimiiiiiiii!!!!

3 yorum:

  1. bende özledim senii hemde çok :( fişimi çekişini bile özledim valla yaa :( :)

    YanıtlaSil
  2. hatırlat bebem hatırlat :)

    YanıtlaSil